Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μείωση μισθού κατά 50% για τον Bobby Kotick CEO της Activision Blizzard

*
Σε μια εθελοντική όπως χαρακτηρίζεται κίνηση, ο CEO της Activision Blizzard, Bobby Kotick, μείωσε τον μισθό του κατά 50%, ενώ το ίδιο συνέβη και με το προβλεπόμενο ετήσιο bonus του. Πάντως ακόμα και σε αυτή την περίπτωση θα κερδίζει πολλά χρήματα. Μετά τη μείωση ο μισθός του θα είναι $875.000 από $1.750.000. Η κίνηση αυτή έρχεται μετά την επέκταση της συνεργασίας μεταξύ Activision Blizzard και Kotick έως τις 31 Μαρτίου 2023. Πάντως αν όλα πάνε κατ' ευχή για αυτό και με βάση τα όσα προβλέπονται στο συμβόλαιό του, το bonus του για τα δύο αυτά χρόνια μπορεί να είναι ισοδύναμο με τον μισθό του. Επί ηγεσίας Kotick, η κεφαλαιοποίηση της εταιρίας έφτασε σε πάνω από $70 δισ. από $10 εκ. που ήταν αρχικά. Η Activision Blizzard τα πηγαίνει περίφημα λοιπόν οικονομικά και ο Kotick αποτελεί μέρος της επιτυχίας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*